Over ons

Sinds zijn oprichting in 1982 heeft VSE (afkorting van “Verkeer Signalisatie & Elektronika”) zich gespecialiseerd in de montage van nieuwe installaties, vernieuwingen, aanpassingen en onderhoud van elektrische, elektronische en elektromechanische installaties. De brede waaier aan elektrotechnische competenties van onze ploegen maakt van VSE een échte multi-specialist in infrastructurele werken. Dankzij zijn expertise, zijn flexibiliteit en zijn betrouwbaarheid is VSE een referentiepartner in de realisatie van grootse projecten, en dit in de volgende domeinen: verkeerssignalisatie, wegverlichting, elektromechanische en elektronische uitrustingen van de wegen, autosnelwegen en kunstwerken, elektrotechnische uitrustingen van metro, spoorwegen, waterlopen en bebakening van luchthavens. Bovendien kan VSE uw projecten leiden volgens het “sleutel op de deur” principe: van studie tot levering, installatie, onderhoud en vernieuwing.

Onze specialiteiten

Onze troeven

Onze troeven die het verschil maken

 • Kwaliteit en ervaring

  De gerichtheid en de elektrotechnische vaardigheden van onze teams : elektriciteit, elektronica, automatisatie, elektromechanica met ervaren projectleiders.
  Certificering ISO 9001, VCA, ISO 14001.

 • Multi-specialist

  De studie, het ontwerp, de uitvoering, het onderhoud van elektrische en elektromechanische installaties in verscheidene domeinen.
  Buiten- en ondergrondse werken.
  Een permanente wachtdienst 24u/7d; in functie van de behoeften van de klant.

 • 2 vestigingen in België (Brussel en Aalter)

  die, door hun perfecte ligging, snel kunnen inspelen op de behoeften van klanten, ongeacht de omvang en de eisen van het project.

 • Meer dan 200 medewerkers tot uw dienst

  die, voor grote projecten, beroep kunnen doen op de expertise en de verschillende middelen van de partners van de groep Eiffage.

De groep

De sterkte van een grote groep

Sinds 2005 maakt VSE deel uit van de Franse groep Eiffage, de Europese leider op het gebied van grote bouw- en infrastructuurwerken. Het toetreden van VSE bij de groep van 72.500 werknemers, die bovendien  pioniers zijn op het gebied van werknemersaandeelhouderschap, is een garantie voor financiële stabiliteit voor een bedrijf dat ook een zeer grote mate van managementautonomie behoudt.

VSE maakt deel uit van Eiffage Energie Systèmes (meer dan 25.000 medewerkers ter wereld), die in Belgie en Luxembourg 10 bedrijven verenigt.

Ontdek de website van Eiffage

Ontdek de website van Eiffage Energie

Ontdek de website van Eiffage Benelux

Onze directie

CEO Eiffage Energie Systèmes BELUX:
M. Dominique Scherpenbergs
Gedelegeerd Bestuurder VSE:
Pierre Hermesse
 1. Onze geschiedenis

  De jaren 80

  Sedert de jaren 80 is de “Vlaamse en Brusselse” afdeling van de groep Yvan Paque in de Noordrand van Brussel actief. In het begin legde VSE vooral de focus op het vernieuwen en onderhouden van openbare verlichting en driekleurige lichtinstallaties maar breidde de volgende jaren zijn activiteiten al snel uit.

 2. Onze geschiedenis

  1999

  1999 zijn we actief in bebakening van luchthavens en uitvoeren van elektromechanische werken aan bruggen en sluizen. Ondertussen is VSE één van de marktleiders in het uitvoeren van elektromechanische werken in tunnels en metrostations in Brussel.

 3. Onze geschiedenis

  2007

  In 2007 breidde VSE zich verder uit in Vlaanderen met een nieuwe entiteit in Aalter.

Onze certificaten

Met als doel het prestatieniveau van VSE te verbeteren, heeft het management besloten een geïntegreerd beheerssysteem voor Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu te implementeren op groepsniveau (KVGM) dat voldoet aan ISO 9001, ISO 14001, VCA** normen. Ontdek ook onze directieverklaring.

Het management van VSE streeft naar:

 • Een proces van continue verbetering van haar diensten, haar organisatie en haar prestaties, teneinde aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.
 • Het trainen en bewustmaken van alle medewerkers aangaande het kwaliteits-, veiligheids- en milieu aspect.